Creveti cu tamarin
Ingrediente:
4 ardei iuti uscati, mici
2 linguri de ulei de arahide (sau de floarea-soarelui)
1 ceapa mica, tocata marunt
1 lingura de zahar de palmier (sau zahar brun)
1 lingura de apa
1 lingura de sos de peste
2 pastai de tamarin
500 g cozi de creveti crude, decorticate
2 catei de usturoi, tocati
1 ceapa mica, feliata
2 cepe verzi, tocate, pentru ornat
orez fiert, pentru servit
4 ardei iuti uscati, mici
2 linguri de ulei de arahide (sau de floarea-soarelui)
1 ceapa mica, tocata marunt
1 lingura de zahar de palmier (sau zahar brun)
1 lingura de apa
1 lingura de sos de peste
2 pastai de tamarin
500 g cozi de creveti crude, decorticate
2 catei de usturoi, tocati
1 ceapa mica, feliata
2 cepe verzi, tocate, pentru ornat
orez fiert, pentru servit
Cum se prepara:
Se desfac pastaile de tamarin si se alege pulpa, inlaturand semintele si fibrele. Se toaca pasta si se pune intr-un castronel.
Se adauga 3-4 linguri de apa fierbinte, se amesteca si se lasa la inmuiat timp de 10-15 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu