Creveti cu papaya
Ingrediente:
3 linguri de ulei de porumb
4 catei de usturoi, tocati
2 cepe mici, tocate
4 fire de cimbru proaspat, doar frunzele
500 g creveti cruzi, decorticati
1 papaya de dimensiune medie, curatata de seminte si taiata feliute
sare
piper negru, proaspat macinat
orez fiert, pentru servit
4 catei de usturoi, tocati
2 cepe mici, tocate
4 fire de cimbru proaspat, doar frunzele
500 g creveti cruzi, decorticati
1 papaya de dimensiune medie, curatata de seminte si taiata feliute
sare
piper negru, proaspat macinat
orez fiert, pentru servit
Cum se prepara:
Se incinge uleiul intr-o tigaie.
Se incinge uleiul intr-o tigaie.
Se adauga usturoiul si ceapa si se soteaza 2-3 minute.
Se adauga papaya si cimbru si se amesteca pana ce papaya incepe sa se inmoaie.
Se adauga crevetii, se sareaza si se pipereaza si se prajesc 4-5 minute, amestecand din cand in cand, pana ce crevetii sunt facuti.
Se serveste cu orez fiert.
Sfat:
Reteta foloseste o papaya mediu-coapta.
Daca aveti la indemana una coapta bine, adaugati-o in tigaie la 2 minute dupa ce ati pus crevetii.
Amestecati cu grija, ca bucatile de fruct sa nu se sfarame.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu