Piscoturi-Alpahores
Ingrediente:
200 gr de unt moale
200 gr zahar pudra
3 galbenuse
80gr de budinca de vanilie
200 gr amidon de porumb
200 gr de faina
2 lingurite de praf de copt
1/2 lingurita de bicarbonat
ptr umplutura
Dulce de leche sau crema de ciocolata fulgi de cocus sau nuca macinata
Cum se prepara:
200 gr zahar pudra
3 galbenuse
80gr de budinca de vanilie
200 gr amidon de porumb
200 gr de faina
2 lingurite de praf de copt
1/2 lingurita de bicarbonat
ptr umplutura
Dulce de leche sau crema de ciocolata fulgi de cocus sau nuca macinata
Cum se prepara:
In oala mixerului punem untul si zaharul pudra si frecam pina iese o crema spumoasa adaugam galbenusele si le incorporam in crema.
Se amesteca faina cu amidonul de porumb praful de copt si budinca de vanilie si le adaugam treptat la crema pina se formeaza aluatul.
Aluatul format il acoperim cu naylon si il lasam la frigider 2 ore.
Se incalzeste cuptorul la 170 de grade,si punem un pergament pe tava de copt.
Intindem din aluat o foaie de 1/2 cm si scoatem forme rotunde de 5cm si le punem pe tava la distanta una de alta.
Le coacem 10-12 minute pina cind pe margine se aureste dar mijlocul nu.
Le scoatem din cuptor si le lasam sa se raceasca bine.
Ungem crema pe un piscot alaturam un alt piscot si sandiviciul format il tavalim in cocus.
Se amesteca faina cu amidonul de porumb praful de copt si budinca de vanilie si le adaugam treptat la crema pina se formeaza aluatul.
Aluatul format il acoperim cu naylon si il lasam la frigider 2 ore.
Se incalzeste cuptorul la 170 de grade,si punem un pergament pe tava de copt.
Intindem din aluat o foaie de 1/2 cm si scoatem forme rotunde de 5cm si le punem pe tava la distanta una de alta.
Le coacem 10-12 minute pina cind pe margine se aureste dar mijlocul nu.
Le scoatem din cuptor si le lasam sa se raceasca bine.
Ungem crema pe un piscot alaturam un alt piscot si sandiviciul format il tavalim in cocus.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu