PHANTOMs TOP Active Search Results Blah.Blah - Ghid de distractie in Bucuresti.........: Bucatarie Argentiniana
CadouriDeTop.ro

Bucatarie Argentiniana

Piscoturi-Alpahores

Ingrediente:
200 gr de unt moale
200 gr zahar pudra

3 galbenuse

80gr de budinca de vanilie

200 gr amidon de porumb

200 gr de faina

2 lingurite de praf de copt

1/2 lingurita de bicarbonat

ptr umplutura

Dulce de leche sau crema de ciocolata
fulgi de cocus sau nuca macinata 
 
Cum se prepara:
In oala mixerului punem untul si zaharul pudra si frecam pina iese o crema spumoasa adaugam galbenusele si le incorporam in crema.
Se amesteca faina cu amidonul de porumb praful de copt si budinca de vanilie si le adaugam treptat la crema pina se formeaza aluatul.
Aluatul format il acoperim cu naylon si il lasam la frigider 2 ore.
Se incalzeste cuptorul la 170 de grade,si punem un pergament pe tava de copt.
Intindem din aluat o foaie de 1/2 cm si scoatem forme rotunde de 5cm si le punem pe tava la distanta una de alta.

Le coacem 10-12 minute pina cind pe margine se aureste dar mijlocul nu.
Le scoatem din cuptor si le lasam sa se raceasca bine.
Ungem crema pe un piscot alaturam un alt piscot si sandiviciul format il tavalim in cocus.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

OKIAN.ro