Red Angus Steakhouse
Restaurantul nu difera foarte mult la design fata de alte steakhouse-uri, pastrand un ton clasic si simplu in decor.
Totul este pe nuante de maro si rosu, localul este foarte spatios si bine compartimentat astfel incat sa nu existe un conflict intre fumatori si nefumatori.
Din pacate, terasa este foarte mica si fix pe strada vizavi de ruinele de la Sf. Anton.
Desi meniul este foarte detaliat si explicit, am avut parte si de un chelner amabil si zambaret care sa ofere si mai multe detalii si indrumare.
Am avut parte de un tratament regal.
Cum spuneam si la inceput, din meniu am ales un Ken Parr's Belly pork, piept de porc marinat cu ceapa caramelizata si alte minunatii.
Dar dupa ce am citit despre vitele roscate, aceasta rasa candva marginalizata care acum umple farfuriile restaurantului, am hotarat sa comandam un Farmer's Rump Steak din pulpa de vita, o parte de friptura fara grasime, mediu spre bine facuta.
Friptura a fost foarte buna si gustoasa, nu foarte moale, dar care s-a topit in gura.
Langa Farmer's Rump Steak (44 de lei) am comandat si un cartof copt cu smantana (9 lei), si acesta foarte bun.

Nota zece pentru aripioarele un pic dulci-acrisoare, pacat de cartofii de la punga.
Servirea a fost ca la carte, pentru fiecare comanda tacamul potrivit plus un bol cu o chifla fierbinte si un cubulet de unt, ca doar asa merge friptura mai bine.
Daca totul suna bine pana aici, vestea proasta este a preturilor destul de mari.
Ce-i drept, nu prea am vazut steakhouse-uri ieftine iar la Red Angus preturile pentru fripturi incep de la 44 de lei si se ridica pana la 174 lei.
Dar au si meniuri de pranz care va pot salva buzunarul, cate 2 variante de preparate pe zile.
Red Angus Steakhouse va ofera carne din Statele Unite ale Americii, Europa si Noua Zeelanda.
Adresa: Strada Franceza, Centrul Istoric Bucuresti
Telefon: 0734.88.44.99
Email: contact@redangus.ro
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu