PHANTOMs TOP Active Search Results Blah.Blah - Ghid de distractie in Bucuresti.........: Restaurante-Centrul Istoric
CadouriDeTop.ro

Restaurante-Centrul Istoric

 LA FONDUE-specific elvetian
 motto “Fii propriul tau bucatar in restaurantul nostru!”
Ce este Fondue? 
Termenul "fondue" isi are radacinile in verbul "fondre", care tradus din limba franceza inseamna "a inmuia". Fondue face parte din meniul traditional elvetian, in care mai multe branzeturi specifice zonei se topesc si se servesc impreuna cu painea infipta intr-o furculita, dintr-un bol pe care mesenii-l impart.Mentine furculita deja inmuiata deasupra oalei, pentru ca excesul de sos sa nu curga pe masa. Totodata, acesta se va mai raci.
Meniul este unul aparte. Deoarece este o bucatarie noua pe piata din Romania, meniul arata pas cu pas cititorului modul de folosire al echipamentelor, precum si metodele de servire corecta a preparatelor.
Un alt fel de mancare foarte atractiv de altfel este “Raclette”. Branza folosita poarta numele felului de mancare, iar modul de preparare este unul aparte. La o lampa incinsa clientul isi topeste singur branza pe care apoi o serveste cu muraturi si cartof copt.
Adresa: Strada Franceza , Bucuresti
Telefon: (+40) 0722 511 299

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

OKIAN.ro