Prăjitură cu banane
Ingrediente: 4 banane mari și foarte coapte,
1 cană zahăr,
50 ml ulei,
2 căni făină,
10 g praf de copt,
1 linguriță scorțișoară,
1 linguriță nucșoară,
1 linguriță esență vanilie.
1 cană zahăr,
50 ml ulei,
2 căni făină,
10 g praf de copt,
1 linguriță scorțișoară,
1 linguriță nucșoară,
1 linguriță esență vanilie.
Cum se prepara :
Într-un castron se cerne făina împreună cu praful de copt, scorțișoara și nucșoara.
În alt castron se paseaza bananele cu o furculiță, adăugand treptat zahărul, uleiul și esența de vanilie.
Se amestecă bine după fiecare ingredient.
Se incorporeaza ingredientele uscate și se amestecă bine.
Compoziția se pune într-o tavă rotundă unsă cu ulei și tapetată cu hârtie pergament.
Se dă la cuptor pentru 50-60 minute la 180 grade C sau până se rumenește frumos deasupra.
Se servește rece.
Într-un castron se cerne făina împreună cu praful de copt, scorțișoara și nucșoara.
În alt castron se paseaza bananele cu o furculiță, adăugand treptat zahărul, uleiul și esența de vanilie.
Se amestecă bine după fiecare ingredient.
Se incorporeaza ingredientele uscate și se amestecă bine.
Compoziția se pune într-o tavă rotundă unsă cu ulei și tapetată cu hârtie pergament.
Se dă la cuptor pentru 50-60 minute la 180 grade C sau până se rumenește frumos deasupra.
Se servește rece.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu