PHANTOMs TOP Active Search Results Blah.Blah - Ghid de distractie in Bucuresti.........: Bucatarie Caraibiana
CadouriDeTop.ro

Bucatarie Caraibiana

 Aki y bacalao
 Ingrediente
225 g peşte sărat
1 conservă de blighia sapida (fruct cunoscut şi sub numele de aki)
1 lingură de ulei sau 4 felii de slănină
1 ceapă mijlocie
 slănina
 piper negru după gust
Cum se prepara: 
Peştele sărat se lasă la muiat în apă rece, peste noapte 
Se clăteşte, se adaugă apă proaspătă şi se fierbe până la înmuiere sau până când este înlăturată o cantitate de apă suficientă. 
Se scot oasele şi solzii peştelui. 
Între timp, blighia sapida este lăsată la uscat. 
Pe o tigaie se prăjeşte slănina sau se încinge uleiul. Se adaugă ceapa, feliile de peşte şi blighia sapida. 
Se fierbe timp de 5 - 10 minute şi se presară cu piper negru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

OKIAN.ro