Cocktail de creveti
Ingrediente:
100 de grame creveti de dimensiune medie, congelati (se folosesc cozi de creveti congelate),
putina sare,
2 lingurite cu ulei,
putin suc de rosii,
2 castraveti mici
jumatate de ceapa mica.
Cum se prepara:
etapa 1
Se pune putin ulei intr-o tigaie, se lasa se incinga, abia apoi se adauga cozile de creveti (decongelati si uscati cu un servet curat).
Se pune putin ulei intr-o tigaie, se lasa se incinga, abia apoi se adauga cozile de creveti (decongelati si uscati cu un servet curat).
Se lasa pe foc cateva secunde, apoi se iau cu o paleta si se strecoara foarte bine.
etapa 2
Se taie castravetii pe lungime, pe jumatate, apoi pe latime, in cubulete.
Se taie castravetii pe lungime, pe jumatate, apoi pe latime, in cubulete.
Se curata ceapa, se taie pe jumatate, se foloseste doar o jumatate, aceasta taindu-se marunt. Se amesteca ceapa cu castravetii, se adauga intr-un bol sau farfurie adanca, apoi se adauga crevetii calzi, se amesteca usor ca sa nu se rupa cozile, se adauga sare si putin suc de rosii.
etapa 3
Acesta este cocktailul de creveti, ii spune asa pentru se serveste in pahare, cu putin suc de rosii pe deasupra.
Acesta este cocktailul de creveti, ii spune asa pentru se serveste in pahare, cu putin suc de rosii pe deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu