PIZZA CU BLAT DE CARTOFI
Ingrediente:
3 oua
2 cartofi
100 g branza sau cascaval
1 legatura marar
Piper
Sare
100 ml ulei
Cum se prepara:
Curatati si spalati cartofii.
Se dau pe razatoarea mare cartofii si branza.
Se toaca marunt mararul.
Bateti ouale cu sare si piper dupa gust.
Adaugati cartofii, branza si mararul.
Turnati toata compozitia intr-o tigaie de marimea unei farfurii, in care s-a incins deja uleiul.
Intindenti uniform si prajiti pe o parte, pana cand se formeaza o crusta, apoi intoarceti
preparatul cu mare grija, ca sa nu se rupa si continuati prajirea pana cand devine rumen si pe cea de-a doua parte.
Scurgeti blatul si presarati cu cascaval ras, dupa care asezati mezeluri, ciuperci si alte
topping-uri dorite.
Asezonati cu ketchup.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu