PIZZA CU SPANAC SI OU
Ingrediente:
1 blat pizza cumparat
6 linguri sos de tomate
250 gr frunze de spanac
50 gr branza Cheddar, rasa
4 oua
Cum se prepara:
Incalziti cuptorul la 200⁰C.
Ungeti blatul de pizza cu sosul de tomate.
Puneti frunzele de spanac intr-o cratita, acoperiti-le cu apa si puneti-le la fiert 4-5
minute. Scurgeti frunzele de spanac apoi imprastiati-le pe blatul de pizza cu sos.
Asezonati totul cu sare si piper si presarati cu 25 gr branza Cheddar. Coaceti pizza
pentru 10 minute.
Dupa cele 10 minute, scoateti pizza din cuptor, faceti 4 adancituri in spanac
cu ajutorul unei linguri si spargeti un ou in fiecare adancitura.
Presarati pizza cu 25 gr.branza Cheddar ramasa si coaceti la cuptor inca 8-12 minute, pana cand albusul s-a intarit iar galbenusul a ramas moale.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu