La Bonne Bouche -specific frantuzesc
De afara arata foarte bine, te cheama inauntru unde gasesti o atmosfera destul de intima, de bistro parizian, dar cu un zgomot de fundal specific bucurestean.
Mancarea buna, dar nu spectaculoasa.
Incearca ce e mai frantuzesc cu putinta - o supa de ceapa (19 lei). Buna, banala. Si tartarul de somon (26 lei) a venit intr-o alta prezentare decat cea cu care eram obisnuit, cu condimente care ii sporeau gustul.
Am continuat cu un pui dijonaise cu piure cu trufe (34 lei).
Ficatul de vitel cu sos de salvie si piure cu usturoi confiat a fost foarte bun, mai ales cand vorbim de sos.

- somon cu migdale si legume (42 lei)
- terina de foie gras (44 lei)
- peste spada (52 lei)
- salata de andive cu pere caramelizate si Roquefort (36 lei)
- cocos cu sos de vin (57 lei)
- muschi de vita, cartofi noi si fasole verde (66 lei)
- tartar de vita cu cartofi prajiti si salata (57 lei)
Lista de vinuri este insa impresionanta si, daca vreti, le puteti lua si la pahar si acasa, cu 30% mai putin decat pretul din meniu.
Am plecat de acolo cu sentimente contradictorii. Pe de-o parte, se vede ca s-a incercat crearea unui loc de calitate, ca s-au luat in considerare niste lucruri atat la nivel de decor, cat si la nivel de meniu. Totusi, undeva scartaie si probabil e vorba de faptul ca prea se fac lucrurile "dupa reteta".
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu