Biscuiti cu ghimbir si susan
Ingrediente
ghimbir: o lingurita rasa
susan: 300 grame;
faina: 150 gr;
zahar brun: 300 gr;
zeama de la 2 lamai
unt topit: 100gr
Cum se prepara :
Se face un amestec din toate ingredientele.
Aluatul moale si lipicios se pune cu o lingurita pe o foaie de copt intr-o tava.
Chiar daca are forma neregulata, ca prin minune acestia la cuptor vor deveni rotunzi:)). Nu credeam cand vazusem la tv dar chiar asa fuse.
Se pun in tava si se lasa spatiu mare intre biscuiti pt ca acestia isi vor dubla circumferinta.
Se introduc la cuptorul preincalzit la 220 de grade, 6 minute pe ceas! altfel se ard.
Se scot si se desprind cu grija de hartie pe o farfurie sau pe un 'facalet' de lemn ca sa prinda forma unor chispuri ondulate cand se racesc.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu