Pesti zburatori prajiti
Ingrediente
2 ouă
1 pahar de făină
2 pahare de ceapă măcinată sau arpagic tocat
2 linguri de pătrunjel tocat mărunt
1 linguriţă de cimbru uscat
1 linguriţă frunze de ţelină măcinate
1 linguriţă sos WorcestershireA
piper negru proaspăt măcinat
sare după gust
1 kg file de peşte zburător (sau se substituie cu alt peşte cu carnea albă)
ulei vegetal pentru prăjit
Cum se prepara:
1 pahar de făină
2 pahare de ceapă măcinată sau arpagic tocat
2 linguri de pătrunjel tocat mărunt
1 linguriţă de cimbru uscat
1 linguriţă frunze de ţelină măcinate
1 linguriţă sos WorcestershireA
piper negru proaspăt măcinat
sare după gust
1 kg file de peşte zburător (sau se substituie cu alt peşte cu carnea albă)
ulei vegetal pentru prăjit
Cum se prepara:
Se reunesc toate ingredientele în afara peştelui şi a uleiului pentru a face un aluat.
Se amestecă bine.
Se adaugă peştele şi se lasă 30 de minute.
Se scoate peştele şi se prăjeste cufundat în ulei, până când capătă o culoare maronie.
Cum se serveste:
Se serveşte cu sos tatar şi cu un sos fierbinte la alegere.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu