PHANTOMs TOP Active Search Results Blah.Blah - Ghid de distractie in Bucuresti.........: Bucatarie Africana
CadouriDeTop.ro

Bucatarie Africana

 Balila – Budinca egipteana de orz
 Ingrediente:
300 g orz
migdale si fistic decojite, tocate
cateva migdale si boabe de fistic intregi
150 g zahar
1 lamaie
2 linguri ulei de portocale





Cum se prepara:
Se inmoaie orzul in apa timp de 3-4 ore. 
Se fierbe apoi timp de 1 ora, pana se fragezeste, apoi se scurge si se pune intr-un castron.
Se dizolva zaharul intr-o craticioara, impreuna cu 1 cana de apa si sucul de la o jumatate de lamaie. 
Se fierbe pana ce siropul se ingroasa, apoi se adauga uleiul de portocale.
Se toarna siropul peste orz; se lasa sa se raceasca, se aranjeaza pe un platou si se presara cu migdale si fistic tocate. 
Se orneaza cu boabe intregi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

OKIAN.ro